Christmas vibes!

Ieder jaar ontvouwt zich richting de Kerstdagen een wereld van versierde straten met magische lichtjes, winkels die geuren naar kaneel en glühwein en we zien fonkelende kerstbomen in tuinen en huiskamers. Al schrijvende aan mijn blog hoor ik de jingle van Wham door het huis galmen. Het lijkt wel of iedereen dit jaar weer echt zin heeft in de feestdagen. Zelf ben ik al aan het nadenken over het kerstmenu, want beide families komen dit jaar bij ons Kerst vieren. Naar mijn idee is het gevoel van saamhorigheid dit jaar nog belangrijker dan andere jaren. Samenzijn met familie en vrienden, denken aan diegenen die niet bij ons kunnen zijn, luisteren en lief zijn voor elkaar, want sharing is caring…

Een blog met (zelfmaak) ideeën voor de Kerst, van punch tot DIY tafelaankleding om je gasten welkom te heten aan het diner. Ook prachtige wijnglazen en snow candles van Lene Bjerre Design om je huis in winterse sferen te brengen.

Eyeonsite wenst je een gezellige Kerst met familie en vrienden en een warm en liefdevol Nieuwjaar!

redonline-co-uk-christmas-dining-table-hanging-lanterns-redonline

agine-water-glass-27-cl-1  agnes-red-wine-26-cl  sophia-jug-20-cm-1

Feestelijke sangria/punch. Makkelijk te maken en het staat erg gezellig op tafel. Gebruik dit glas van Lene Bjerre voor een optimaal effect.

gluten-free-easy-holiday-sangria-collage1

punch

Zo verwelkom je jouw gasten. Easy does it, kleine balletjes in een schaal, naamkaartjes, simpel maar het geeft net even iets extra’s aan de kersttafel!

This slideshow requires JavaScript.

Kaarsen die lijken te zijn gedompeld in sneeuw, echt prachtig! Decoreer er een aantal op een dienblad of schaal voor een mooi effect. Klik hier voor meer info en prijzen.

lenebjerrejul_35_1121883-jpg-2

 

Feel the vibes met hulp van Eyeonsite!

Credits van boven naar beneden: Raw Design, Lene Bjerre, Redonline.uk.com, Therookiecookie.com, sortra.com, Homelisty, Elle.pl, Ayda Algin, 

One thought on “Christmas vibes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s