Badkamer Creaties

badkamer

De badkamer is een plek die vaak vergeten wordt bij het inrichten van een huis. In deze post zal ik toelichten hoe je gemakkelijk een leuke sfeer kan creëren en daarnaast handige manieren om je spulletjes goed te kunnen bewaren.

b2

Allereerst ben ik dol op de Buddha, omdat die voor mij heel symbolisch ‘reiniging’ betekent. Combineer dit met antieke vaasjes/karafje en durf zelfs waxine-lichtjes neer te zetten. Het ziet er geordend uit doordat ik dit alles op een plankje plaats. Ook is het kleurverschil (met het marmer) hierdoor niet zo storend.

zakjeskopie

Deze unieke opbergzakken van Essent’ial zijn nu te koop bij White Punch.  Je kunt ze zoveel oprollen als je wilt, ik vind het leuk om ze een klein beetje opgerold te houden zodat het een ‘baggy’ sfeer geeft. Met mijn verhuizing heb ik ze helemaal dicht gerold en het was super, viel helemaal niks uit.

b3

Dit rieten mandje heb ik op een markt in Spanje gekocht. Ze verkopen daar ook grotere, die je ook ideaal als wasmand kan gebruiken. In combinatie met een antiek kastje (zorg ervoor dat het niet nat wordt) geeft het aan m’n (kille marmeren) badkamer een hele nieuwe sfeer. Wees creatief met hoe je zaken zoals watjes en wattenstaafjes kan bewaren. Het is super handig en het ziet er ook nog eens leuk uit. Het groene lampje is van de kringloop, let op, heel vaak hebben ze leuke lampen. Wees niet bang als er nog oude draden in zitten want bij de lampenwinkel kunnen ze dat voor een prikkie allemaal vernieuwen (zodat het weer veilig is).

b2

Last but not least, de wc hoort er nou eenmaal bij en om het iets aangenamer te maken meng je weer vintage met riet. Pak een mooie mand en leg daar je wc-rollen in, een simpele doch makkelijke oplossing.

Heb je nog vragen of een opmerking? Plaats ze graag op: FacebookTwitter of op de Website maar een mailtje sturen kan natuurlijk ook: info@eyeonsite.nl

Follow on Bloglovin

One thought on “Badkamer Creaties

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s